Stargate Origins (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Stargate Origins (TV Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Urmăriți-o pe Catherine Langford, tânăra care a asistat-o ​​pe tatăl ei, descoperind Poarta Stelei din Giza în 1928, în timp ce ea se îmbarcă într-o aventură neașteptată pentru a debloca misterul a ceea ce se află dincolo de Poarta Stelară, pentru a salva Pământul din întunericul inimaginabil.
Trauma (TV Mini-Series 2018– ), serial online subtitrat în Română Trauma (TV Mini-Series 2018– ), serial online subtitrat în Română O dramă cu trei părți, plasată în unitatea de traumă a unui spital din Londra, un tată îndurerat îi acuză pe un consultant de traume de mare succes pentru moartea fiului său adolescent.

Britannia

Britannia es un drama épico situado en 43AD como el ejército imperial romana - determinado y aterrado en igual medida - vuelve a aplastar el corazón celta de Britannia - una tierra misteriosa gobernada por mujeres guerreras y druidas poderosos que puedan canalizar las poderosas fuerzas de los bajos fondos. O eso es lo que dicen.

Mira También

Deja tu comentario